Hvor lang er et gennemsnitligt hockeyspil?

Vi opkræver muligvis en andel af salget eller anden kompensation fra linkene på denne side.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor lang det gennemsnitlige hockeyspil virkelig er? Der er tre perioder, men hvor længe løber de? Og hvor længe er pauser? Plus, hvor tidligt skal jeg ankomme inden starten af spillet? Hvor meget tid tilføjer alt dette? Vi knuser antallet her på hockeyspilletider.

Forvent at hockeyspil gennemsnitligt vil have en samlet tid på omkring 2 timer og 20 minutter til 2 timer og 45 minutter. Men de kan og går længere, hvis der er skader eller masser af stop og kamp. Overtid og shootouts kan også føje ekstra tid til spillet. I slutspillet kan pludselig dødsovertid også tilføje væsentlig ekstra tid til længden af spillet.

Den officielle spilletid er 20 minutter x 3 perioder (1 time), men spillet stopper hver gang dommeren fløjter. Der er også en pause efter første og anden periode (2 x 17 minutter).

Indholdsfortegnelse

Afspil opdeling

• Samlet spilletid: 60 minutter
  • Total pause: 17 + 17 minutter = 34 minutter
  • Skader & stop (gennemsnit): 15-25 minutter

Gennemsnitlig samlet spilletid: 2 timer 20 minutter +

Spil uden stop ville være 1 time og 34 minutter, men med stop er det mindst to timer og nærmer sig ofte tre timer.

For NHL-spilfjernsynsudsendelser planlægger netværk et tidsrum på 2 timer og 30 minutter, hvor et spil kan spilles.

De planlægger dog typisk ikke et tidsfølsomt program umiddelbart efter spillet, forudsat at spil ofte kører over tid.

Stop i spillet tager så meget tid som de gør på grund af reklamer, der kører under spiludsendelserne. Men der er også praktiske grunde til stop og afbrydelser.

Under kommercielle pauser sender NHL-hold deres isbesætning til at skovle overskydende isspåner og sne ud af isen. Dette gør det muligt for pucken at rejse med mere hastighed på isoverfladen.

Afbrydelserne giver Zamboni mulighed for at genoprette overfladen på den is, der er blevet nedslidt af spilletiden. Den 17 minutters pause giver Zamboni-føreren tid til at fuldføre hele isoverfladen og lade den tørre i et par minutter.

Derfor er der to pauser: den ene følger den første og den anden periode af spillet, mens spillet slutter efter den tredje periode. Zamboni tager pauserne for at genoprette isen i starten af anden og tredje periode.

Spillere får også mulighed for at hvile og omgruppere i pauserne. Spillerne værdsætter pausen fra det fysisk krævende spil, mens trænerne får tid til at strategisere. og rådgive spillere om deres taktik fremad.

Men for fans er spillet endnu længere, da du skal ankomme før start af spillet. Forresten – her er hvor kold en skøjtebane er.

For turneringsspil skal du også forvente ekstra tid for at give mulighed for medaljeoverrækkelser. I sådanne tilfælde kan du forvente at være ved rinken i op til tre timer.

Hvor tidligt ankommer folk typisk til hockeykampe?

Du vil gerne ankomme i god tid inden puck drop for at få din plads og være inde i arenaen i tide. Giv tid til at komme igennem køerne og få fat i snacks.

Det kan også være en god idé at ankomme tidligt specifikt for at se holdene tage opvarmning. Dette kan være en unik oplevelse, hvor professionelle hockeyspillere forbereder sig til spillet.

Capitals Warmup 1-8-2019

Hvis dit spil starter kl. 19, skal du stille dig i kø ved højre indgangsport kl. 18:15. Portopstillingerne bevæger sig ganske hurtigt, men arenaen vil sandsynligvis være optaget, når du kommer ind i gangen.

Det nøjagtige tidspunkt, du ankommer, afhænger af arenaens størrelse og antallet af fans, der vil være til stede. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte arenaen eller ankomme lidt tidligere for at undgå at gå glip af starten.

Der er masser af seværdigheder at se på professionelle sportsarenaer, så du kan aldrig være for tidligt – så længe du er der efter åbningen af portene.

PS det aktuelle spil starter 15 minutter efter den angivne tid. Så i dette tilfælde er puck drop faktisk klokken 19:15.

Hardcore-fans ankommer typisk meget tidligere, mens afslappede fans kan ankomme 5-10 minutter før start af spillet. Sæsonkortindehavere kan også ankomme lige ved puck drop, da de deltager regelmæssigt i kampene.

Hymnen (undertiden to hymner, hvis hold fra forskellige lande spiller) synges på det tidspunkt, spillet er planlagt til at starte. Puck drop følger normalt straks sangene af hymnen (e).

Pregame ceremonier og hædersbevisninger kan også nogle gange få begivenheden til at løbe længere inden puck drop.

Hvis du er et specielt sæde eller en kasse, så vil du sandsynligvis også ankomme lidt tidligere for at nyde nogle drinks. Disse sæder er dyre, så du vil gerne udnytte den smarte oplevelse og nyde hvert minut.

Hvornår ankommer spillerne før et spil?

Her er nogle omtrentlige tal for NHL-niveau-spil. Holdets personale ankommer tidligt for at forberede omklædningsrummet, og spillerne ankommer lidt senere for at varme op og komme i deres gear.

Spillere vil sandsynligvis også have været på arenaen tidligere på dagen til morgenskøjteløbet. Men de forlader og vender tilbage før kampen om aftenen.

Almindelig ankomsttid til gameday

Hjemmeteamets personale: 2,5 til 3 timer før spilletid

Udehold: 2 timer

Hjemmehold Spillere: 1,5 timer før kampen.

Off-ice-embedsmænd: 1 til 1,5 time før spilletid

Tjenestemænd på is: 45 minutter til 1 time før kampen.

NHL Playoff Hockey Game Times

NHL Playoffs tilføjer endnu en faktor til længden af spillet, fordi de spiller pludseligt dødsovertid, hvis spillet er uafgjort efter 60 minutter.

Regelmæssige sæsonkampe afslutter deres overtid efter fem minutter. Hvis intet hold scorer i de fem minutter af forlænget tid, går spillet til en shootout – som normalt slutter inden for få minutter.

Men under NHL Playoffs forlænges overarbejde til 20-minutters perioder spillet indtil et hold scorer. Denne potentielt uendelige stil med overarbejde kaldes “pludselig død.”

Fordi holdene spiller, indtil nogen scorer, kan spillet undertiden vare i ekstra timer i træk.

I NHLs moderne æra, den længste overtidskamp varede yderligere 92 minutter og 1 sekund ekstra spilletid. Det betyder, at overarbejdsmålet blev scoret 12 minutter ud i den femte overarbejde – hvilket gjorde det utrolig nok til den ottende 20-minutters periode af spillet. / p>

Men ekstremt lange overarbejde er noget usædvanlige. Det er dog en regelmæssig begivenhed at se spil gå i dobbelt og tredobbelt overarbejde et par gange pr. slutspilsæson.

Alt i alt professionel hockeyspil vil i det mindste køre i cirka 2 timer og 20 minutter. Men når du indregner din ankomsttid, bruger du sandsynligvis tættere på 3 timer på arenaen. Forudgående ankomst, tre perioder med spil, stop, to pauser, og muligheden for overarbejde vil resultere i en sjov aften. Bare vær opmærksom på, at spillet kører ganske lidt længere end de 60 minutters kørende urhandling.