-sarjan historia: Notre Dame vs. Pittsburgh

ACC-aikataulun pelaaminen tarkoittaa, että Notre Dame ei pelaa pitkäaikaisia kilpailijoitaan, mutta siellä on yksi liigan vastustaja, jonka kanssa Fighting Irishilla on pitkä historia. Se olisi tämän viikonlopun vastustaja, Pitt Panthers.

SARJAN HISTORIA

Tämä on 72. kokous Notre Dame ja Pittsburgh. Notre Dame johtaa koko aikasarjaa 49-21-1. Irlannin taistelut ovat voittaneet viisi kuudesta viimeisestä tapaamisesta, jotka kaikki pidettiin Brian Kellyn aikakaudella.

Kerrotaanpa irlantilaisten ja Panthersin väliset pelit Kelly-aikakaudelta.

2018 – Viidenneksi sijoittunut taisteleva irlantilainen pelästytti viimeisen kerran, kun he joutuivat kohtaamaan Panthersia. Pitt otti pelin alkuvaiheen 88 jaardilla 17 näytöllä ja otti kellon 9:43. Notre Dame ei saanut mitään käymään läpi. Ensimmäiset kaksi ja puoli neljäsosaa pelistä. 99 jaardin aloituspistemäärä tuotti Panthersille 14-6 kolmannen neljänneksen.

Wideout Chase Claypool sai irlantilaiset lopulta loppuvyöhykkeelle myöhään kolmannella neljänneksellä. Notre Dame otti johtoaseman vasta viimeisen vuosineljänneksen 5:43 -tapahtumassa, kun Ian Book osui Miles Boykiniin postireitillä 35 jaardin kosketuspelillä.

2015 – Pitt yritti puolustaa Notre Damen laajaa vastaanotinta Will Fulleria yksi kerrallaan, eikä ole yllättävää, että päätös epäonnistui valtavasti.Fuller teki maalin ensimmäisellä puoliskolla kahdesti saadakseen irlantilaiset 21-3-puoliajalle. ftime-johto. Fuller teki jälleen maalin kolmannella neljänneksellä, ja irlantilainen maahyökkäys hallitsi toisella puoliskolla, kun irlantilaiset työnsivät johtoaseman 42-17.

Pitt teki maalin kahdesti myöhässä ja teki 42-30-pistemäärän paljon lähemmäksi kuin peli todella oli. Fuller vetää seitsemällä syötöllä 152 jaardia ja kolme pistettä, kun taas Josh Adams ryntäsi 147 jaardia, kun hän oli astunut loukkaantuneelle CJ Prosiseelle, joka laski alkupuoliskolla.

2013 – Notre Dame kontrolloi toimintaa alkupuoliskolla, mutta epäonnistunut kenttätavoite ja romahdus syvällä Pittin alueella pitivät tuloksen lähellä puoliajalla. Kun joukkueet vaihtoivat kosketuksia kolmannella vuosineljänneksellä, irlantilaiset pidettiin tulottomina viimeisellä neljänneksellä. Pitt teki maalin jäljellä 9:36, mutta irlantilaiset eivät pystyneet vastaamaan. Kaksi toisen puoliajan keskeytystä pelinrakentajan Tommy Reesin toimesta osoittautui kalliiksi.

2012 – Notre Damen voittamaton kausi oli melkein päättynyt, mutta valtava neljännen vuosineljänneksen ralli säilytti kilpailun BCS: n otsikkopeliin. Pitt johti 10 -6 puoliajalla ja ylitti irlantilaiset 10-0 kolmannella vuosineljänneksellä siirtyäkseen 20-6 johtoon neljännelle neljännekselle.

Pelikenttäpelaaja Everett Golson heitti kaksi kosketussyöttöä viimeisellä neljänneksellä saadakseen aikaan 20-18, ja hänen kahden pisteen muunnosjuoksunsa tasoitti sen 20-20: een, kun peliin oli kulunut hieman yli kaksi minuuttia.

Toisessa jatkoaikassa juoksija Cierre Wood pudisti maalilinjalla ja Pitt Panthers epäonnistui 33 jaardin kenttäyrityksessä, ja virkamiehet menettivät Notre Dame -rangaistuksen siitä, että kentällä oli kaksi samaa numeroa olevaa pelaajaa. Pitt potki kentän maalia kolmannella jatkoajalla, mutta palasi Golsonin takapotkut saivat irlantilaiset voittovyöhykkeelle.

2011 – Tämä oli puolustava taistelu koko ajan. Rees ja Pittin pelinrakentaja Tino Sunseri eivät tehneet paljon peliä. Pelin peli oli 79 jaardin kosketus, jota johti Jonas Gray. Pitt johti 12-7 ottelun loppupuolella, mutta Rees löi Tyler Eifertin saaden 6 jaardin pisteet viimeisellä neljänneksellä voitosta.

2010 – Notre Damen voitto oli vakuuttavampi kuin lopputulos. Irlantit kontrolloivat koko ajan ja ottivat 20-3: n kolmannen neljänneksen johtoaseman. Pitt teki maalin kolmannen loppupuolella ja teki tilanteeksi 20-10, ja Notre Dame vastasi David Rufferin kenttätavoitteella. Panthers teki maalin neljännessä, mutta Notre Dame pakotti puntin ja käänsi Pittin alas kahdella viimeisellä ajollaan.

Pelikenttäpelaaja Dayne Crist vauhditti rikkomusta 242 ohittamalla jaardilla ja kahdella kosketuksella (yksi syöttö, yksi kiirehtiminen).